Kerítés

A kerítések kialakítása is számtalan variációban valósítható meg az egyszerű elemektől a bonyolultabb, egyedi elképzelésekig bármelyikben segítséget nyújtunk. Ebben az esetben is számíthatsz a tervezésben a kreativitásunkra, a gyártásban és beszerelésben a szakértelmünkre.

Minden esetben precíz munkát várunk el magunktól, hogy szépen kidolgozott kerítésed legyen, amely megfelel az ízlésednek és elképzelésednek egyaránt, hiszen tudjuk, hogy a mi munkánk nem a gyártástól a beszerelésig tart, hanem utána évekkel vagy évtizedekkel is nagy szerepe van az otthonodban, emiatt tartjuk nagyon fontosnak a munkánk minőségét.

A mi dolgunk, akkor kezdődik, ha már megvannak a kerítés oszlopkövei, amihez tudunk rögzíteni vagy ha az oszlopok is vasból lesznek, akkor a megfelelő lábazat, amihez a későbbiekben szintén tudunk rögzíteni.

Tapasztalataink szerint az oszlopok közötti távolság nem csak közönként, de közön belül is eltérőek lehetnek, ezért 3 ponton mérve átlagolni szoktunk, ha nincs nagyobb eltérés. Fontos, hogy ha épp építkezel, akkor a többi szakmával, jelen esetben kőművesekkel vagy színezőkkel tudjunk egyeztetni. Ez azért fontos, mert ha nyers, színezés előtti méretet veszünk le és a színezés a kerítéselem beépítése előtt megtörténik, akkor biztosan nem fog beférni a kerítésünk, mivel, ha színt kap az oszlopkő, akkor oldalanként 3-5 mm-rel kisebb lesz a köz. Ugyanez a helyzet a magasság megállapításakor, mert sokszor a felmérésnél még nem kerül fel a fedkő, sőt megesik, hogy a beépítés után rakják fel a kőművesek, ezért ezzel is számolnunk kell a gyártásnál.

A kerítést igényedtől függően festve, porfestve (szinterezve), horganyozva vagy horganyozva és szinterezve készítjük el. NAGYON FONTOS, hogyha horganyozva szeretnéd kérni, akkor üreges anyagok esetén (pl.:cső, zártszelvény) furatokat kell elhelyeznünk kerítés elemein a kialakításától függően, de ezek helyét csak akkor fogjuk tudni pontosan megmondani, ha már meg van a kerítésről a pontos elképzelés, a furat tömör anyagok (pl.: laposvas, köracél, négyzetacél) esetén szükségtelen.  Színben a Te ízlésednek megfelelőt választhatsz csak a pontos RAL-számát  (pl.: antracit szürke RAL 7016) kell megadnod, így biztosan abban a színben fogod megkapni, amit szerettél volna. 

Ha kerítést tervezel mindig érdeklődj a településed önkormányzatánál, hogy mekkora, illetve milyen kerítést építtethetsz, mert ha nem felel meg a helyi rendeleteknek, akkor lebontatják veled az egészet.

Ha ajánlatot szeretnél kérni, akkor mindenképp küldj friss, jól látható képet a helyszínről és add meg a kerítés teljes szélességét és/vagy elemenkénti szélességét, darabszámát, valamint a magasságát centiméterben vagy milliméterben, illetve a felületkezelés módját, valamint milyen elképzelésed van. Ezt kiválaszthatod a referenciák közül vagy csatolj egy képet arról, ami megtetszett és el fogjuk küldeni az ajánlatunkat.

Ha nem milliméter pontosan adod meg a méreteket, ne aggódj csak az ajánlat miatt szükséges egy körülbelüli méret, amit miután elfogadtál az első dolgunk lesz, hogy elmegyünk hozzád és felmérjük a helyszínt, aztán pontosan átbeszélünk mindent, amit tudni szeretnél.

Betonozást, zsalukövezést nem vállalunk!

Ha inspirációra van szükséged nézz szét a Referenciák között vagy vedd fel velünk a kapcsolatot írásban a Kapcsolatfelvételre nyomva, vagy kérj visszahívást a Visszahívás kérés gombra kattintva. Ha tudsz csatolj pontos műszaki rajzot vagy képet!

Kapcsolódó szolgáltatásaink: