Lépcső

Az Acél Műhely segít a lépcsőd tervezésében, gyártásában és beszerelésében egyaránt.  Az időtállóság itt is nagyon fontos számunkra, hiszen egy lépcsőt ideális esetben egy helyre csak egyszer kell megcsinálni, ezért a jól átgondolt tervezés talán ennél a terméknél a legfontosabb, hiszen a fém lépcsők mellett a legfőbb érv a tartósság, kültéren és beltéren egyaránt. Mindezek mellett rendkívül stabilak a hegesztésnek vagy a nagy átmérőjű csavaroknak köszönhetően, így lényegében a lépcső különálló darabjai egy egészet alkotnak, illetve a fa lépcsőknél tapasztalt nyikorgás, vetemedés nem fordulhat elő fém lépcsőknél, ha megfelelő anyaggal dolgozunk.

Amennyiben a fém látszó felületeit nem találod esztétikusnak vagy egyszerűen nem illik a lakás vagy ház összképébe, akkor fával el lehet burkolni a szem előtt lévő területeket.

A fém lépcsők bel- és kültéren egyaránt örök darabok lehetnek, ha megfelelően felületkezeljük őket. A festést érdemes kültéren néhány évente felcsiszolni és újrafesteni, ha tüzihorganyozva van, akkor szinte soha nem kell hozzányúlnunk. 

Hátrányról csak a nem megfelelő anyagválasztás esetén beszélhetünk, olyankor tapasztalható a lépcső beremegése és olykor kisebb kilengés is, de ezt jó tervezéssel ki lehet küszöbölni.

A lépcsőt igényedtől függően festve, porfestve (szinterezve), horganyozva vagy horganyozva és szinterezve készítjük el. NAGYON FONTOS, hogyha horganyozva szeretnéd kérni, akkor üreges anyagok esetén (pl.:cső, zártszelvény) furatokat kell elhelyeznünk lépcső elemein a kialakításától függően, de ezek helyét csak akkor fogjuk tudni pontosan megmondani, ha már meg van a lépcsőről a pontos elképzelés, a furat tömör anyagok (pl.: laposvas, köracél, négyzetacél) esetén szükségtelen.  Színben a Te ízlésednek megfelelőt választhatsz csak a pontos RAL-számát (pl.: antracit szürke RAL 7016) kell megadnod, így biztosan abban a színben fogod megkapni, amit szerettél volna.  

Ha ajánlatot szeretnél kérni, akkor mindenképp küldj friss, jól látható képet a helyszínről és add meg a lépcső magasságát, szélességét, hosszúságát (mennyi hely van) centiméterben vagy milliméterben, szeretnél-e hozzá korlátot és ha igen milyet, illetve a felületkezelés módját, valamint milyen elképzelésed van. Ezt kiválaszthatod a referenciák közül vagy csatolj egy képet arról, ami megtetszett és el fogjuk küldeni az ajánlatunkat.

Ha nem milliméter pontosan adod meg a méreteket, ne aggódj csak az ajánlat miatt szükséges egy körülbelüli méret, amit miután elfogadtál az első dolgunk lesz, hogy elmegyünk hozzád és felmérjük a helyszínt, aztán pontosan átbeszélünk mindent, amit tudni szeretnél.

Ha inspirációra van szükséged nézz szét a Referenciák között vagy vedd fel velünk a kapcsolatot írásban a Kapcsolatfelvételre nyomva, vagy kérj visszahívást a Visszahívás kérés gombra kattintva. Ha tudsz csatolj pontos műszaki rajzot vagy képet!

Kapcsolódó szolgáltatásaink: