Egyedi kis és közepes szériás termékgyártás

Az Acél Műhely bármely minősített hegesztést nem igénylő termék vagy alkatrész gyártását szívesen vállalja akár alacsony darabszámmal is. Ebben az esetben kiemelten fontos, hogy átlátható, pontos műszaki rajzzal készülj, hogy a végeredmény precíz legyen. Mindent elkövetünk, hogy gyártmányaink a használat során jól teljesítsenek és örömödet leld bennük.

Az igényedtől függően festve, porfestve (szinterezve), horganyozva vagy horganyozva és szinterezve készítjük el. NAGYON FONTOS, hogyha horganyozva szeretnéd kérni, akkor üreges anyagok esetén (pl.:cső, zártszelvény) furatokat kell elhelyeznünk a munkadarabon a kialakításától függően, de ezek helyét csak akkor fogjuk tudni pontosan megmondani, ha már meg van a pontos elképzelés, a furat tömör anyagok (pl.: laposvas, köracél, négyzetacél) esetén szükségtelen.

Színben a Te ízlésednek megfelelőt választhatsz csak a pontos RAL-számát (pl.: antracit szürke RAL 7016) kell megadnod, így biztosan abban a színben fogod megkapni, amit szerettél volna.

Ha inspirációra van szükséged nézz szét a Referenciák között vagy vedd fel velünk a kapcsolatot írásban a Kapcsolatfelvételre nyomva, vagy kérj visszahívást a Visszahívás kérés gombra kattintva. Ha tudsz csatolj pontos műszaki rajzot vagy képet!

Kapcsolódó szolgáltatásaink: